Apartma Vintgar
Prenočišče
Pohorje
Maribor z okolico

Slovenščina

Italiano

English

Deutsch

 

 

Domov

Namestitev

Kje se nahajamo

Dodatna ponudba

 

APARTMA "VINTGAR"(4+2) ***

Pohorje z okolico - Maribor, Ptuj, Celje, Rogla, Trije Kralji, Osankarica

pohodništvo - kolesarjenje - izleti - počitek ob vodi - družine z otroci - mirno okolje        za vroče poletne dni - zelena narava - sprostitev v naravi - Pot svetega Martina

 
Iščete namestitev, ki vam bo omogočala raziskovalne izlete po vsej severovzhodni   Sloveniji? Ponujamo vam prenočišče - Apartma  Vintgar v katerem lahko privoščite sebi in svoji   družini čudovit dopust.
 
Ponujamo vam udobje, ki ga boste potrebovali, da si boste odpočili, hkrati pa boste v   neposredni okolici našli obilico možnosti za preživljanje prostega časa kot so sprehodi po   čudoviti neokrnjeni naravi, kolesarjenje, ribarjenje,…
 
 Obronki Pohorja in vinorodni griči so prepredeni s slikovitimi vinskimi cestami, kjer pridete na svoj račun poznavalci vina. Na pohorskih vinorodnih legah zorijo prijetno pitna vina z nežno izraženo sortnostjo. Še posebej značilne sorte so renski in laški rizling, sauvignon, traminec, rumeni muškat in silvanec. Nad Slovensko Bistrico sta slavna Ritoznoj in Kovača vas, od koder izvira znamenito vino Ritoznojčan.
Vabimo vas, da nas obiščete  v enem od najlepših kotičkov Slovenije, ki je  idealno mesto za povezovanje z Naravo, s samim seboj in za čutenje bogastva Duha.
http://bistrica.diskom.si/
 

https://maribor-pohorje.si/podpohorska-vinska-turisticna-cesta.aspx

 
http://www.biketours.com/slovenia
 
https://www.visitmaribor.si/si/
 

https://visitptuj.eu/

 
 
http://www.tic-sb.si/